Contact

Marloes van Heist

Het ontwikkelen en organiseren van inspirerende meerdaagse medische nascholing voor artsen op bijzondere locaties is wat ik graag doe.

Goede sprekers en docenten, leuke voorzitters, afwisselende werkvormen, aansluiting op de dagelijkse praktijk en uitdagende vraagstukken met visie op de toekomst zijn enkele voorwaarden voor de inhoudelijke kwaliteit van een nascholingscursus.

De bijzondere locaties zorgen ervoor dat de deelnemers ook buiten de cursuszaal voldoende tijd hebben om met collega's te praten over hun vak en alles wat daarbij komt kijken; even zonder verantwoordelijkheid voor de zorg voor patienten, praktijk of gezin.

Als medisch bioloog heb ik veel affiniteit met het artsenvak en door de jaren heen blijkt het organiseren van nascholingsreizen voor huisartsen mij goed te passen. 

Ik ken inmiddels veel erg goede huisartsgerichte sprekers en gezellige voorzitters, ik heb een aantal zeer geschikte locaties én heel veel leuke deelnemers die vaak terugkomen:).

Omdat ik graag alles zelf wil doen, is het aantal cursussen per jaar beperkt. Als u zich aanmeldt via onderstaand formulier, ontvangt u op tijd een aankondiging om deel te kunnen nemen aan een cursus van uw keuze. 

Voor vragen ben ik bereikbaar via:
E-mail: info@education4care.nl
Telefoon: 06-17 53 11 73

info@education4care.nl