Zwitserland 2026

18 t/m 23 januari 2026

Volgend jaar organiseren wij weer een winterse nascholingscursus met huisartsgerichte vakinhoudelijke onderwerpen, die op praktische en interactieve wijze worden behandeld.
Samen met de huisartsvoorzitter zal een afwisselend programma worden samengesteld waarvoor reeds een aantal medisch specialisten is uitgenodigd. 

 

Daarnaast is er gedurende de cursusweek voldoende tijd om van het veelzijdige skigebied van Rinderberg en Gstaad te genieten. We verblijven op een heel bijzondere plek, de prachtige Alpine Lodge, weg van de bewoonde wereld, midden op de piste!

Kosten: € 1.895,-
Dit is inclusief nascholingscursus, verblijf in Alpine Lodge op basis van een tweepersoonskamer, half pension plus drankjes bij het diner en gebruik van spa en sauna.
Er is beperkte mogelijkheid voor eenpersoonsgebruik van een kamer of meenemen van uw partner.

U kunt desgewenst uw verblijf verlengen indien kamers beschikbaar.

 

De cursus vindt plaats in de prachtige Rinderberg Swiss Alpine Lodge in Zweisimmen, Zwitserland. Paradijselijk skiën direct vanuit het hotel, heerlijk eten en uitgebreide spa-mogelijkheden. De lodge heeft 24 mooie kamers en is exclusief voor onze cursus gereserveerd.

 

De cursusweek bestaat uit 6 dagen waarbij er in de vroege ochtend en late middag een aantal uren programma is. Het programma start op zondagavond om18.00 uur en eindigt op vrijdagochtend na het ontbijt.

 

Van maandag t/m donderdag zijn de cursusuren van 8.00 tot 10.00 en van 17.00 tot 19.15 uur. Om 16.30 wordt koffie, thee limonade en een snack geserveerd.

 

Voor de cursus zal 20 uur accreditatie worden aangevraagd.
 

Foto's van eerdere nascholingscursussen op deze locatie vindt u hier

 

De reis naar Zweisimmen is op eigen gelegenheid.
De locatie is op ongeveer 9 uur rijden van Utrecht en  me de (nacht)trein eenvoudig te bereiken: https://www.nsinternational.com

 

Wijzigingen voorbehouden. Inschrijving kan vanaf een jaar voor aanvang via het onderstaande inschrijfformulier en daarin vindt u dan ook de inschrijfvoorwaarden: