De nascholingen

Education4Care ontwikkelt en organiseert medische nascholingen voor huisartsen en medisch specialisten.

De inhoud van de nascholing heeft aansluiting op de dagelijkse praktijk, maar bevat ook uitdagende vraagstukken met visie op de toekomst.

Excellente sprekers

Kwalitatief goede nascholing kenmerkt zich natuurlijk door excellente sprekers en docenten. Education4Care heeft een nationaal- en internationaal netwerk van bijzondere sprekers. Goede sprekers zijn in staat onderwerpen helder en inspirerend te presenteren. Ze zorgen voor optimale afstemming van hun verhaal op hun publiek en we zoeken gezamenlijk naar afwisselende- en indien nodig interactieve werkvormen.
Als u interesse heeft om een keer als spreker mee te gaan op een nascholingsreis, neemt u contact op met Marloes van Heist.

Bijzondere locaties

Bijzondere locaties kunnen een goede nascholing extra aantrekkelijk maken. Voor huisartsen en kinderartsen worden regelmatig nascholingen georganiseerd en voor andere doelgroepen kan dit op aanvraag. Ervaring is met nascholingen in Suriname, Zuid-Afrika, Italië, Cuba, Zwitserland, Finland, IJsland, Argentinie, Curacao, Madeira en op Vlieland.
Nascholing in Costa Rica en in Namibie zijn op dit moment in ontwikkeling.

Alle nascholingen waar u zich op dit moment voor in kunt schrijven vindt u in de agenda.