Zwitserland 2023

15 t/m 20 januari 2023

Komend jaar organiseren wij weer een winterse nascholingscursus met huisartsgerichte vakinhoudelijke onderwerpen, die op praktische en interactieve wijze worden behandeld.
In samenwerking met een huisartsvoorzitter zal een afwisselend programma worden samengesteld waarbij een aantal medisch specialisten worden uitgenodigd om een bijdrage aan het programma te leveren. Verder is er ruimte voor een aantal deelnemers om zelf een presentatie te houden. Laat het ons weten als u hier interesse in heeft.
Daarnaast is er tijdens de cursusweek voldoende tijd om van het veelzijdige skigebied van Rinderberg en Gstaad te genieten. We verblijven op een heel bijzondere plek, de prachtige Alpine Lodge, weg van de bewoonde wereld, midden op de piste!

Kosten: € 1.695,- bij aanmelding voor 1 juli
Dit is inclusief nascholingscursus, verblijf in Alpine Lodge op basis van een tweepersoonskamer, half pension plus drankjes bij het diner en gebruik van spa en sauna.
Er is beperkte mogelijkheid voor eenpersoonskamergebruik.

De cursusweek bestaat uit 6 dagen waarbij er in de vroege ochtend en late middag een aantal uren programma is. Het programma start op zondagavond om18.00 uur en eindigt op vrijdagochtend 10.30 uur. Van maandag t/m donderdag zijn de cursusuren van 8.00 tot 10.00 en van 17.00 tot 19.00 uur. Om 16.30 wordt koffie, thee limonade en een snack geserveerd.

Voor de cursus wordt 20 uur accreditatie aangevraagd.

De cursus vindt plaats in de prachtige Rinderberg Swiss Alpine Lodge in Zweisimmen, Zwitserland. Paradijselijk skiën direct vanuit het hotel, heerlijk eten en uitgebreide spa-mogelijkheden. De lodge heeft 24 mooie kamers en is exclusief voor onze cursus gereserveerd.

Foto's van eerdere nascholingscursussen op deze locatie vindt u hier

De reis naar Zweisimmen is op eigen gelegenheid. De locatie is op slechts 9 uur rijden van Utrecht en ook met de trein of vliegtuig eenvoudig te bereiken.


Inschrijving kan via het onderstaande inschrijfformulier en daarin vindt u ook de inschrijfvoorwaarden: