Zwitserland 2022


DATUM:
16 t/m 21 januari 2022
DOELGROEP: Huisartsen
LOCATIE: Rinderberg Swiss Alpine Lodge, Zweisimmen

Van 16 t/m 21 januari 2022 organiseren wij weer een wintersport-nascholingscursus met huisartsgerichte onderwerpen, die op praktische en interactieve wijze worden behandeld. Daarnaast is er tijdens de cursusweek voldoende tijd om van het veelzijdige skigebied van Rinderberg en Gstaad te genieten. We verblijven op een heel bijzondere plek, de prachtige Alpine Lodge midden op de piste!

Kosten: € 1.695,- bij aanmelding voor 1 juni
Dit is inclusief nascholingscursus, verblijf in Alpine Lodge op basis van een tweepersoonskamer, half pension plus drankjes bij het diner en gebruik van spa en sauna.
Er is beperkte mogelijkheid voor eenpersoonskamergebruik.

PROGRAMMA
De cursusweek bestaat uit 6 dagen waarbij er in de vroege ochtend en late middag een aantal uren programma is. Het programma start op zondagavond om18.00 uur en eindigt op vrijdagochtend 10.30 uur. Van maandag t/m donderdag zijn de cursusuren van 8.00 tot 10.00 en van 17.00 tot 19.00 uur. Om 16.30 wordt koffie, thee limonade en een snack geserveerd.

In samenwerking met dehuisartsvoorzitter zal een huisartsgericht inhoudelijk en praktisch programma worden samengesteld waarbij medisch specialisten een bijdrage aan het programma zullen leveren. Verder is er ruimte voor een aantal deelnemers om zelf een presentatie te houden. Laat ons altijd weten als u hier interesse in heeft.

ACCREDITATIE
Voor de cursus wordt 20 uur accreditatie aangevraagd.

VERBLIJF
De cursus vindt plaats in de prachtige Rinderberg Swiss Alpine Lodge in Zweisimmen, Zwitserland. Paradijselijk skiën direct vanuit het hotel, heerlijk eten en uitgebreide spa mogelijkheden. De lodge heeft 24 mooie kamers en is exclusief voor onze cursus gereserveerd.
Foto's van eerdere nascholingscursussen op deze locatie vindt u hier

REIS
De reis naar Zweisimmen is op eigen gelegenheid. De locatie is op slechts 8 uur rijden van Utrecht en ook met de trein of vliegtuig eenvoudig en goedkoop te bereiken.

INSCHRIJVEN
Inschrijving start in het voorjaar van 2021