Vlieland 2020

Circle of Life Cursus 17 t/m 19 juni 2020

De cursus van juni is vol. Uiterlijk 15 april wordt besloten of deze cursus door kan gaan.

Circle of Life Cursus 9 t/m 11 september 2020

U kunt zich via onderstaande inschrijfformulier aanmelden de cursus in september 2020
De cursus wordt opnieuw herhaald van 2 tot 4 juni 2021

Doelgroep: Huisartsen
Locatie: Hotel Seeduijn, Vlieland

Van 17 tot en met 19 juni en van 9 t/m 11 september 2020 wordt op Vlieland de huisartsennascholing "Circle of Life" georganiseerd.

Het wel en wee van een aantal orgaansystemen gedurende verschillende fasen van ons leven vormt de rode draad van deze nascholing.

Het programma bestaat uit 20 uur geaccrediteerde nascholing bekeken vanuit verschillende orgaansystemen, zoals bijvoorbeeld het hart en vaatstelsel of het urinewegstelsel. Dit brengt in elke leeftijdsfase andere problematiek met zich mee waar u als huisarts in uw dagelijkse praktijk mee geconfronteerd wordt. Deze problematiek vormt de kern van plenaire kennisoverdrachten en interactieve workshops van de cursus "Circle of Life".

Onder leiding van de huisartsen van Stichting B-wise: Leo Boom, Erik Baart en Nol Bollongino wordt in samenwerking met een keur aan medische specialisten weer een praktisch en interessant programma gemaakt. Specialisten die inmiddels hebben toegezegd aan de cursus van 2020 mee te werken zijn: kinderarts Carole Lasham, uroloog Wieteke Kniestedt, cardioloog Paul de Milliano en vaatchirurg Tanja Cijs. Verder zijn uitgenodigd een verslavingsarts, psychiater en nefroloog.

Het cursusprogramma in 2020 zal vrijwel geheel uit nieuwe onderwerpen bestaan. Onderwerpen zijn onder andere: uro-oncologische alarmsignalen, diabetes nieuwe middelen, ECG's, veneus versus arterieel vaatlijden, medicatieverslaving en de rol van de huisarts bij nierfalen. Het volledige programma wordt de komende maanden vastgesteld.

De inschrijfvoorwaarden en meer informatie over de cursus, de docenten, stichting B-wise, Vlieland, het hotel en mogelijkheid tot verlenging vindt u op www.circleoflifecursus.nl

U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst van de cursus in juni via het onderstaande inschrijfformulier. Hierin treft u ook de inschrijfvoorwaarden. Deze wachtlijst is echter reeds lang.

U kunt zich aanmelden voor de cursus in september via het onderstaande inschrijfformulier. Hierin treft u ook de inschrijfvoorwaarden.

Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Bayer, Kiowa Kirin, Novo Nordisk en Medice

                       

wijzigingen en fouten voorbehouden