Finlandcursus huisartsen

13 t/m 18 maart 2022 (2022-1)

In 2022 wordt dan hopelijk eindelijk (na twee maal verplaatsing vanwege corona) voor voor de tiende keer de bijzondere huisartsnascholing georganiseerd in Finland.
In samenwerking met huisartsvoorzitter Florine Bennebroek Gravenhorst is een gevarieerd nascholingsprogramma samengesteld. Een aantal huisartsen zal een onderwerp gaan behandelen over wat voor hen het huisartsvak boeiend houdt en de medische specialisten die medewerking hebben toegezegd zijn: KNO arts Jan Willem Bok, internist hematoloog Jan Baars en MDL arts Marco Mundt.
Daarnaast zult u een week lang veel van de ongerepte Finse natuur leren kennen. Op het programma staat een huskyslede safari, waarbij u met uw slee en uw eigen team van husky's een dagtocht maakt om nooit te vergeten, u verkent de omgeving op langlaufski's, maakt u een tocht door de wildernis met sneeuwschoenen en u kunt desgewenst een snowscootersafari of een rendierensledetocht maken.
Een bezoek aan de Finse sauna en kans op het Noorderlicht maakt deze nascholingsreis tot een onvergetelijke ervaring!

Foto's en film van eerdere nascholingen geven u een indruk van wat u kunt verwachten.

Kosten: € 2.195,-,
Inclusief cursuskosten, transfers, 5 overnachtingen in een prachtige Finse cottage op basis van halfpension, inclusief gebruik van sauna en inclusief 3 dagen georganiseerde outdoor-activiteiten plus lunch met de daarvoor benodigde materiaal en kleding. Exclusief u eigen drankjes en de kosten van de retourvlucht met Finnair.
Het is mogelijk een cottage met privesauna of een cottage voor u alleen te boeken zolang de voorraad strekt. Ook is een beperkt aantal plaatsen voor partners beschikbaar. Een vierde dag outdooractiviteit naar keuze is optioneel.

De cursusweek bestaat uit 5 dagen waarbij u in de vroege ochtend en late middag een aantal uren afwisselende, praktische en interessante huisartsennascholing geniet en overdag en ‘s avonds het wonderschone Lapland beleeft.

- Accreditatie is toegekend voor 20 uur
- Aantal deelnemers inclusief docenten: maximaal 45
Het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is voor een cursus, wordt tzt bijgehouden in de agenda

        

Programma: Wat maakt het huisartsenvak boeiend?

Zondag
11.45 vlucht naar Rovaniemi
18.00 transfer naar Valkea Lodge
20.00 diner in Lodge

Maandag t/m donderdag
8.00 cursus
10.00 outdooractiviteit, huskysledtocht, langlaufen, sneeuwschoenwandelen en optioneel een sneeuwscootertocht of rendiersledetocht
16.30 cursus
20.00 diner

Vrijdag
8.00 cursus
11.00 transfer naar luchthaven
18.15 aankomst in Amsterdam

U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden zodra de data en voorwaarden voor 2022 bekend zijn.
Data, tijden, prijzen, locatie tot die tijd onder voorbehoud.

Enkele enthousiaste reacties van deelnemers:

- Fantastisch programma op een fantastische lokatie
- Heel mooi programma, goed verzorgd, strak georganiseerd, ontspannen sfeer, superleuke activiteiten, al met al een onvergetelijke ervaring!
- Fantastische leerzame week, vol met zeer bijzondere ervaringen (noorderlicht!!)