Finlandcursus huisartsen

14 t/m 19 maart 2021
Deze cursus wordt verplaatst naar 2022

In 2021 wordt voor voor de tiende keer de bijzondere nascholing georganiseerd in Finland.
In samenwerking met huisartsvoorzitter Florine Bennebroek Gravenhorst wordt een gevarieerd nascholingsprogramma samengesteld. Een aantal huisartsen zal een onderwerp gaan behandelen en medische specialisten die medewerking hebben toegezegd zijn: KNO arts Jan Willem Bok, internist hematoloog Jan Baars en MDL arts Marco Mundt.
Daarnaast zult u een week lang veel van de ongerepte Finse natuur leren kennen. Op het programma staat een huskyslede safari, waarbij u met uw slee en uw eigen team van husky's een dagtocht maakt om nooit te vergeten, u verkent de omgeving op langlaufski's, maakt u een tocht door de wildernis met sneeuwschoenen en ukunt desgewenst een snowscootersafari of een rendierensledetocht maken.
Een bezoek aan de Finse sauna en kans op het Noorderlicht maakt deze nascholingsreis tot een onvergetelijke ervaring!

Foto's en film van eerdere nascholingen geven u een indruk van wat u kunt verwachten.

Kosten: € 2.195,-,
Inclusief cursuskosten, transfers, 5 overnachtingen in een prachtige Finse cottage op basis van halfpension, inclusief gebruik van sauna en inclusief 3 dagen georganiseerde outdoor-activiteiten plus lunch met de daarvoor benodigde materiaal en kleding. Exclusief u eigen drankjes en de kosten van de retourvlucht met Finnair.
Het is mogelijk een cottage met privesauna of een cottage voor u alleen te boeken zolang de voorraad strekt. Ook is een beperkt aantal plaatsen voor partners beschikbaar. Een vierde dag outdooractiviteit naar keuze is optioneel.

De cursusweek bestaat uit 5 dagen waarbij u in de vroege ochtend en late middag een aantal uren afwisselende, praktische en interessante huisartsennascholing geniet en overdag en ‘s avonds het wonderschone Lapland beleeft.

- Accreditatie is toegekend voor 20 uur
- Aantal deelnemers inclusief docenten: maximaal 45
Het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is voor een cursus, wordt bijgehouden in de agenda

        

Programma: Wat maakt het huisartsenvak boeiend?

Is er een onderwerp waardoor voor u het huisartsenvak leuk blijft en wilt u er iets over vertellen? Lever een korte beschrijving aan en mogelijk gaat het deel uitmaken van het programma. Ook deelnemers zonder eigen verhaal welkom.

Samen met de huisartsvoorzitter zal dit jaar wederom een inspirerend en afwisselend programma worden samengesteld. Binnenkort zullen de onderwerpen worden vastgesteld.

Zondag
11.45 vlucht naar Rovaniemi
18.00 transfer naar Valkea Lodge
20.00 diner in Lodge

Maandag t/m donderdag
8.00 cursus
10.00 outdooractiviteit, huskysledtocht, langlaufen, sneeuwschoenwandelen en optioneel een sneeuwscootertocht of rendiersledetocht
16.30 cursus
20.00 diner

Vrijdag
8.00 cursus
11.00 transfer naar luchthaven
18.15 aankomst in Amsterdam

Vliegtickets van Finnair worden geregeld door Nienke Onstenk van Travel Counsellors. Travel Counsellors is deelnemer van IATA, ANVR en aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds.
Onze snowscooterverzekering wordt geregeld door Scandinavian Wintersports. Scandinavian Wintersport is een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke winterreizen naar Lapland.

U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden voor de wachtlijst

Enkele enthousiaste reacties van deelnemers:

- Fantastisch programma op een fantastische lokatie
- Heel mooi programma, goed verzorgd, strak georganiseerd, ontspannen sfeer, superleuke activiteiten, al met al een onvergetelijke ervaring!
- Fantastische leerzame week, vol met zeer bijzondere ervaringen (noorderlicht!!)