Circle of Life 2021

Circle of Life Cursus 2 t/m 4 juni 2021

Circle of Life Cursus van juni 2021 is cursus is vol vanwege verplaatsing vanuit 2020

Circle of Life Cursus 15 t/m 17 september 2021

Inschrijving start op 1 december 2020 om 10.00 uur

Doelgroep: Huisartsen
Locatie: Hotel Seeduijn, Vlieland

Van 2 t/m 4 juni en van 15 t/m 17 september 2021 wordt op Vlieland de huisartsennascholing "Circle of Life" georganiseerd.

Het wel en wee van een aantal orgaansystemen gedurende verschillende fasen van ons leven vormt de rode draad van deze nascholing.

Het programma bestaat uit 20 uur geaccrediteerde nascholing bekeken vanuit verschillende orgaansystemen, zoals bijvoorbeeld het hart en vaatstelsel of het urinewegstelsel. Dit brengt in elke leeftijdsfase andere problematiek met zich mee waar u als huisarts in uw dagelijkse praktijk mee geconfronteerd wordt. Deze problematiek vormt de kern van plenaire kennisoverdrachten en interactieve workshops van de cursus "Circle of Life".

Onder leiding van de huisartsen van Stichting B-wise: Leo Boom, Erik Baart en Nol Bollongino wordt in samenwerking met een keur aan medische specialisten weer een praktisch en interessant programma gemaakt. Specialisten die inmiddels hebben toegezegd aan de cursus van 2020 mee te werken zijn: kinderarts Carole Lasham, uroloog Wieteke Kniestedt, cardioloog Paul de Milliano, MDL arts Bram van den Elzen, vaatchirurg Tanja Cijs, verslavingsarts Loes Hanck, nefroloog Chris Hagen, handchirurg Kennard Harmsen, klinisch farmacoloog Glenn Dumont en dermatoloog Alice Langeveld.

Het cursusprogramma in 2021 is gelijk aan dat van 2020. Onderwerpen zijn onder andere: uro-oncologische alarmsignalen, diabetes nieuwe middelen, ECG's, veneus versus arterieel vaatlijden, medicatieverslaving en de rol van de huisarts bij nierfalen.

De inschrijfvoorwaarden en meer informatie over de cursus, de docenten, stichting B-wise, Vlieland, het hotel en mogelijkheid tot verlenging vindt u op www.circleoflifecursus.nl

De inschrijving voor de cursus van 15 t/m 17 september 2021 start op 1 december 2020 om 10.00 uur

De Circle of Life cursussen worden mede mogelijk gemaakt door Bayer, Kiowa Kirin, Novo Nordisk en Medice

                                       

wijzigingen en fouten voorbehouden