De nascholingen

Education4Care ontwikkelt en organiseert medische nascholingen voor zorgprofessionals.

De inhoud van de nascholing heeft aansluiting op de dagelijkse praktijk, maar bevat ook uitdagende vraagstukken met visie op de toekomst.

Afhankelijk van de behoefte van uw zorggroep of maatschap worden de nascholingen op maat gemaakt, variërend van een uur- tot een weekcursus, van kleinschalige workshops tot grote congressen. Ook hebben we goede ervaring met multidisciplinaire nascholingen inspelend op het veranderingsproces in de zorg.

Inspirerend leren is hierbij het uitgangspunt.

Excellente sprekers

Kwalitatief goede nascholing kenmerkt zich natuurlijk door excellente sprekers en docenten. Education4Care heeft een nationaal- en internationaal netwerk van de beste en meest bijzondere sprekers. Goede sprekers zijn in staat onderwerpen helder en inspirerend te presenteren. Ze zorgen voor optimale afstemming van hun verhaal op hun publiek en we zoeken gezamenlijk naar afwisselende- en indien nodig interactieve werkvormen.

Bijzondere locaties

Bijzondere locaties kunnen een goede nascholing extra aantrekkelijk maken. Voor huisartsen en kinderartsen worden regelmatig nascholingen georganiseerd en voor andere doelgroepen kan dit op aanvraag. Ervaring is met nascholingen in Suriname, Zuid-Afrika, Italië, Cuba, Zwitserland, Finland, IJsland, Argentinie en op Vlieland. Nascholing in Curacao, Madeira, Costa Rica en Namibie zijn op dit moment in ontwikkeling.

Alle nascholingen waar u zich op dit moment voor in kunt schrijven vindt u in de agenda.