Vlieland 2020

Circle of Life Cursus 17 t/m 19 juni 2020

Deze cursus is vol, in juni 2021 wordt de cursus herhaald

Doelgroep: Huisartsen
Locatie: Hotel Seeduijn, Vlieland

Van 17 tot en met 19 juni 2020 wordt op Vlieland de huisartsennascholing "Circle of Life" georganiseerd.

Het wel en wee van een aantal orgaansystemen gedurende verschillende fasen van ons leven vormt de rode draad van deze nascholing.

Het programma bestaat uit 18 a 20 uur geaccrediteerde nascholing bekeken vanuit verschillende orgaansystemen, zoals bijvoorbeeld het hart en vaatstelsel of het urinewegstelsel. Dit brengt in elke leeftijdsfase andere problematiek met zich mee waar u als huisarts in uw dagelijkse praktijk mee geconfronteerd wordt. Deze problematiek vormt de kern van plenaire kennisoverdrachten en interactieve workshops van de cursus "Circle of Life".

Onder leiding van de huisartsen van Stichting B-wise: Leo Boom, Erik Baart en Nol Bollongino wordt in samenwerking met een keur aan medische specialisten weer een praktisch en interessant programma gemaakt. Specialisten die inmiddels hebben toegezegd aan de cursus van 2020 mee te werken zijn: kinderarts Carole Lasham, uroloog Wieteke Kniestedt, cardioloog Paul de Milliano en vaatchirurg Tanja Cijs. Verder zijn uitgenodigd een verslavingsarts, psychiater en nefroloog.

Het cursusprogramma in 2020 zal vrijwel geheel uit nieuwe onderwerpen bestaan. Onderwerpen waar we nu aan denken zijn onder andere: uro-oncologische alarmsignalen, diabetes nieuwe middelen, ECG's, veneus versus arterieel vaatlijden, medicatieverslaving en de rol van de huisarts bij nierfalen. Het volledige programma wordt de komende maanden vastgesteld.

De inschrijfvoorwaarden en meer informatie over de cursus, de docenten, stichting B-wise, Vlieland, het hotel en mogelijkheid tot verlenging vindt u op www.circleoflifecursus.nl

Inschrijven kan vanaf 1 oktober 10.00 uur via onderstaande link naar het inschrijfformulier. Hierin treft u ook de inschrijfvoorwaarden.

Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Bayer, Kiowa Kirin, Novo Nordisk en Medice

            

wijzigingen en fouten voorbehouden