Excuus, door een foute link in de uitnodiging komt u bij de Finlandcursus van vorig jaar
Klik hier voor de Finlandcursus van 15 t/m 20 maart 2020

Finlandcursus huisartsen 2019

Deze cursus is vol, u kunt zich vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst
17 t/m 22 maart 2019

Komend jaar wordt alweer voor de negende maal de bijzondere nascholing georganiseerd in Finland. In samenwerking met huisartsvoorzitter Lucas Fraza wordt een gevarieerd nascholingsprogramma samengesteld. Daarnaast zult u een week lang veel van de ongerepte Finse natuur leren kennen. Op het programma staat een huskyslede safari, waarbij u met uw slee en uw eigen team van husky's een dagtocht maakt om nooit te vergeten. Verder verkent u de omgeving op langlaufski's, maakt u een tocht door de wildernis met sneeuwschoenen, kunt u een snowscootersafari maken of een rendierensledetocht.
Een bezoek aan de Finse sauna en kans op het Noorderlicht maakt deze nascholingsreis tot een onvergetelijke ervaring!

Foto's en film van eerdere nascholingen geven u een indruk.

Kosten: € 2.195,-,
Inclusief cursuskosten, transfers, 5 overnachtingen in een prachtige Finse cottage op basis van halfpension, inclusief gebruik van sauna en inclusief 3 dagen georganiseerde outdoor-activiteiten plus lunch met de daarvoor benodigde materiaal en kleding. Exclusief u eigen drankjes en de kosten van de retourvlucht met Finnair (via ons groepticket € 542,- pp).
Het is mogelijk een cottage met privesauna of een cottage voor u alleen te boeken zolang de voorraad strekt. Ook is een beperkt aantal plaatsen voor partners beschikbaar. Een vierde dag outdooractiviteit naar keuze is optioneel.

De cursusweek bestaat uit 5 dagen waarbij u in de vroege ochtend en late middag een aantal uren afwisselende, praktische en interessante huisartsennascholing geniet en overdag en ‘s avonds het wonderschone Lapland beleeft.

- Accreditatie wordt aangevraagd voor 20 uur.
- Aantal deelnemers inclusief docenten: maximaal 35
- Aantal partners: maximaal 6
Het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is voor een cursus, wordt bijgehouden in de agenda

  

Programma: Wat maakt het huisartsenvak boeiend?

Samen met huisartsvoorzitter Lucas Fraza zal dit jaar wederom een inspirerend en afwisselend programma worden samengesteld. Huisartsen Christel Rombouts, Wouter de Ruijter, Freya Burgers, Marloes Minnaard en Frederique Ummels zullen een bijdrage leveren aan het cursusprogramma en verder hebben klinisch geneticus Charlotte Dommering, kinderarts Carole Lasham en oogarts Carine Biallosterski toegezegd mee te gaan! De komende tijd zullen alle onderwerpen worden vastgesteld.

Zondag
11.45 vlucht naar Rovaniemi
18.00 transfer naar Valkea Lodge
20.00 diner in Lodge

Maandag t/m donderdag
8.00 cursus
10.00 outdooractiviteit, huskysledtocht, langlaufen, sneeuwschoenwandelen en optioneel een sneeuwscootertocht of rendiersledetocht
16.30 cursus
20.00 diner

Vrijdag
8.00 cursus
11.00 transfer naar luchthaven
18.15 aankomst in Amsterdam

Vliegtickets van Finnair worden geregeld door Nienke Onstenk van Travel Counsellors. Travel Counsellors is deelnemer van IATA, ANVR en aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds.
Onze snowscooterverzekering wordt geregeld door Scandinavian Wintersports. Scandinavian Wintersport is een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke winterreizen naar Lapland.

Enkele enthousiaste reacties van deelnemers in 2018:

- Fantastisch programma op een fantastische lokatie
- Heel mooi programma, goed verzorgd, strak georganiseerd, ontspannen sfeer, superleuke activiteiten, al met al een onvergetelijke ervaring!
- Fantastische leerzame week, vol met zeer bijzondere ervaringen (noorderlicht!!)